Verhuisd!

Verder in Noorwegen

Vanaf 2022 gaan we verder in Noorwegen. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap. Helaas betekent dat we vrijwel niet meer in de gelegenheid zijn in Nederland te werken.

We danken u allen voor het vertrouwen en wellicht tot ziens in het prachtige Noorwegen!

360 Foto

Online Marketing

De 360 foto is een geweldig middel voor uw online marketing strategie. Met zo’n panorama foto kunnen klanten letterlijk rondkijken in uw pand of op uw terrein. Zo brengt u uw locatie beter onder de aandacht van geïnteresseerden. En daarom maakt Zeebeen met veel plezier het beste beeldmateriaal voor uw campagne.

Breed inzetbaar

De foto’s kunnen worden bekeken op uw website, op social media en op Google Streetview. Zo ondersteund Facebook 360 foto’s en kunt u de panorama’s van uw locatie rechtstreeks in de timeline plaatsen. Daarnaast kunt u de beelden op de verschillende Google platforms gebruiken. Zo genereert u meer bezoekers op uw website. En met 360 foto’s of een Virtual Tour op uw website ervaren bezoekers uw locatie interactief.

Loading...

Spetterende beelden

We hebben ruime ervaring in architectuur- en interieurfotografie. En dus begrijpen we als geen ander hoe we uw pand helder en voordelig in beeld kunnen brengen. De nadruk ligt hierbij altijd op uw Unique Selling Points, de sfeer en een hoge beeldkwaliteit. Niet alleen werken we met de beste camera’s en lenzen, we besteden ook veel tijd aan de beeldbewerking. Want het resultaat moet spetteren!

Maximaal rendement

Het doel is natuurlijk de promotie van uw onderneming. En bij uw online marketing campagne kunnen veel kanalen worden benut. Daarbij neemt 360 fotografie een steeds belangrijker plaats in. Daarom werkt Zeebeen voortdurend aan nieuwe toepassingen. We verkennen nieuwe mogelijkheden en verleggen onze grenzen. Zo behaalt u het maximale rendement met het gemaakte beeldmateriaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt uw locatie optimaal onder de aandacht van uw klanten brengen. Wij kunnen u helpen met zichtbaarheid in Google, een VR tour op uw website of 360 foto’s.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact
wat is een 360 foto

Wat is een 360 foto?

Een 360 foto is een fantastische manier om uw locatie volledig tot zijn recht te laten komen. Maar hoe werkt een 360 foto? Lees hier hoe een 360 foto wordt gemaakt en waarom u met Zeebeen kiest voor het beste resultaat.

Wat is een 360 foto
social media marketing

Social Media Marketing

Panorama foto’s zijn  een geweldig hulpmiddel voor Social Media Marketing. Zo kunt u voor Instagram gebruik maken van de ‘Swipeable Post’ en zijn de foto’s bijvoorbeeld te gebruiken in Facebook, dat 360 foto’s ondersteunt. Lees verder hoe dit voor u kan werken…

Social Media Marketing

Toon uw locatie op uw eigen website

Overtuig uw potentiele klanten van de kwaliteit van uw aanbod. Met een VR tour kan uw locatie in een webbrowser worden ervaren. En kiest u voor een tour van Zeebeen, dan kan deze volledig in uw website geïntegreerd, zo houdt u alles eigen hand.

Virtual Tour