Social Media Marketing

Gebruik 360 foto’s in uw Social Media Campagne

Met behulp van panorama foto’s is uw locatie goed vindbaar én zichtbaar op de diverse platforms van Google en op uw website. Maar Zeebeen helpt u verder, want de foto’s zijn ook een geweldig hulpmiddel voor Social Media Marketing. Zo kunt u voor Instagram gebruik maken van de ‘Swipeable Post’ voor een interactieve ervaring. En daarnaast zijn de foto’s direct te gebruiken in Facebook, dat 360 foto’s ondersteunt. Lees hieronder hoe dit voor u kan werken.

social media marketing

Panorama foto’s op Instagram

U kunt op Social Media fantastisch gebruik maken van de panoramafoto’s die Zeebeen voor u heeft gemaakt. Omdat foto’s in het landschap formaat veel te klein worden op Instagram, gaan alle details verloren. Maar door de foto’s op te knippen in vierkanten die vervolgens naast elkaar worden geplaatst, kunnen de details toch worden ervaren. Bovendien ontstaat zo een leuke interactieve ervaring door te vegen of ‘swipen’ door de panorama. Wij leveren kant en klare bestanden voor uw Social Media Campagne op Instagram.

360 foto’s op Facebook

Facebook ondersteund 360 foto’s sinds 2016. En zo kunnen uw volgers interactief rondkijken op uw locatie. Dit betekent dat de panoramafoto’s die Zeebeen maakt voor uw Google Street View en Google Mijn Bedrijf maakt rechtstreeks op uw Facebook bedrijfspagina kunnen worden gebruikt. En daarom krijgt u daarbij van ons daarom altijd gratis de bestanden én een handleiding voor plaatsing op Facebook. Kortom, zo is een 360 foto óók een geweldige interactieve tool voor uw Social Media Marketing.

360 facebook
google street view

Beter zichtbaar in Google

Met een virtuele rondleiding op Google maakt u een perfecte eerste indruk op uw klanten. Hierdoor genereert u meer bezoekers op uw website. Bovendien wekt het zien van uw locatie op Google vertrouwen in uw bedrijf. Wij verzorgen de foto’s en op plaatsing Google Street View.

Google Street View
360 foto

Rondkijken met een 360 foto

Met een 360 foto kunnen klanten letterlijk rondkijken in uw pand of op uw terrein. Plaats deze panorama foto’s op uw website, op social media en op Google Street View. Met de expertise van Zeebeen krijgt u een spetterend resultaat.

360 Foto
wat is een 360 foto

Wat is een 360 foto?

Een 360 foto is een fantastische manier om uw locatie volledig tot zijn recht te laten komen. Maar hoe werkt een 360 foto? Lees hier hoe een 360 foto wordt gemaakt en waarom u met Zeebeen kiest voor het beste resultaat.

Wat is een 360 foto