Verhuisd!

Verder in Noorwegen

Vanaf 2022 gaan we verder in Noorwegen. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap. Helaas betekent dat we vrijwel niet meer in de gelegenheid zijn in Nederland te werken.

We danken u allen voor het vertrouwen en wellicht tot ziens in het prachtige Noorwegen!

Fotografie

Trek aandacht met spetterende foto’s

Maak gebruik van het beste beeldmateriaal om uw locatie of project online te tonen. Zeebeen verzorgt fotografie voor de content van uw website en promotie op social media. Bovendien, met onze 10 jaar ervaring in architectuur fotografie, komt uw pand of interieur volledig tot zijn recht. Met behulp van mooie foto’s komt uw website en uw social media profiel tot leven.

Bedrijfs Fotografie

Maak indruk met uw onderneming. Want door met goede foto’s uw onderneming te presenteren, schept uw vertrouwen. Zo toont u met mooie beelden uw expertise of de kwaliteit van uw projecten.  De nadruk ligt hierbij altijd op uw Unique Selling Points, de sfeer en een hoge beeldkwaliteit. Niet alleen werken we met de beste camera’s en lenzen, we besteden ook veel tijd aan de beeldbewerking. Want het resultaat moet spetteren!

Woning Fotografie

Er bestaat een geweldige variatie in de uitwerking van hét meest fundamentele bouwsel: de woning. En bij verkoop of aquisitie kan met fotografie het verhaal worden verteld van zo’n complex object. Een verhaal, enerzijds over de functionaliteit, de onderlinge samenhang van ruimtes, de grootte en de technische toestand. Anderzijds de sfeer, het gevoel en de persoonlijke touch en de relatie met de omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt uw locatie optimaal onder de aandacht van uw klanten brengen. Wij kunnen u helpen met zichtbaarheid in Google, een VR tour op uw website of 360 foto’s.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact
360 foto

Rondkijken met een 360 foto

Met een 360 foto kunnen klanten letterlijk rondkijken in uw pand of op uw terrein. Plaats deze panorama foto’s op uw website, op social media en op Google Street View. Met de expertise van Zeebeen krijgt u een spetterend resultaat.

360 Foto

Toon uw locatie op uw eigen website

Overtuig uw potentiele klanten van de kwaliteit van uw aanbod. Met een VR tour kan uw locatie in een webbrowser worden ervaren. En kiest u voor een tour van Zeebeen, dan kan deze volledig in uw website geïntegreerd, zo houdt u alles eigen hand.

Virtual Tour
google street view

Beter zichtbaar in Google

Met een virtuele rondleiding op Google maakt u een perfecte eerste indruk op uw klanten. Hierdoor genereert u meer bezoekers op uw website. Bovendien wekt het zien van uw locatie op Google vertrouwen in uw bedrijf. Wij verzorgen de foto’s en op plaatsing Google Street View.

Google Street View