Verhuisd!

Verder in Noorwegen

Vanaf 2022 gaan we verder in Noorwegen. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap. Helaas betekent dat we vrijwel niet meer in de gelegenheid zijn in Nederland te werken.

We danken u allen voor het vertrouwen en wellicht tot ziens in het prachtige Noorwegen!

Google Street View

Wat is Google Streetview?

Waarschijnlijk bent u bekend met Google Street View. Hiermee kunt u 360 foto’s bekijken in de openbare ruimte. Ook kan er met Streetview binnen worden gekeken in musea, stations en in andere toeristische attracties. Deze foto’s zijn gemaakt door Google. Maar ook uw bedrijf kan op Google Streetview te zien zijn.

Laat uw bedrijf zien op Streetview

Zeebeen kan u hierbij helpen met een virtuele rondleiding door uw bedrijf. Zo zorgen we voor de 360 foto’s, de beeldbewerking, het plaatsen en het onderling verbinden van de foto’s. Vervolgens worden de foto’s gekoppeld aan uw Google Mijn Bedrijf vermelding.

Het resultaat is via de diverse platforms van Google is deze tour te vinden:

  • Google Zoekmachine
  • Google Mijn Bedrijf
  • Google Maps
  • Google Earth
google street view

Beter zichtbaar in Google

Met uw onderneming op Google Street View maakt u een perfecte eerste indruk op uw klanten. Want op elk platform zijn de foto’s te zien bij uw Google bedrijfsvermelding. Ten eerste trekt u hierdoor meer klanten aan. Ten tweede wekt het zien van uw locatie op Google vertrouwen in uw bedrijf.

Google Trusted Photographer

Zeebeen is Google Streetview Trusted Photographer. Dit betekent dat al onze 360 foto’s en virtual tours door Google zijn goedgekeurd. Bovendien gebruiken we Street View Workflow Ready software om de tour succesvol op Google Maps te publiceren.

google street view trusted

Klantbeleving

Zeebeen levert de hoogste kwaliteit 360 foto’s. We gebruiken hierbij de beste fotoapparatuur en bovendien hebben we ruime ervaring in architectuur- en interieurfotografie. Vervolgens zorgen we met onze zorgvuldige beeldbewerking voor een spetterende panorama foto.

Maar boven alles draait het om natuurlijk om de klantbeleving. Daarbij staat een specifieke aanpak voor uw onderneming centraal.

Voorbeeld: Online Hoortoestel

Wat kost 360 fotografie voor mijn onderneming?

Een online VR tour van uw bedrijf maken wij al vanaf € 295,-. En met een Google Maps Street View Trusted fotograaf kiest u voor een betrouwbaar resultaat. Klik op de onderstaande link voor alle tarieven.

Tarieven
360 foto

Rondkijken met een 360 foto

Met een 360 foto kunnen klanten letterlijk rondkijken in uw pand of op uw terrein. Plaats deze panorama foto’s op uw website, op social media en op Google Street View. Met de expertise van Zeebeen krijgt u een spetterend resultaat.

360 Foto

Toon uw locatie op uw eigen website

Overtuig uw potentiele klanten van de kwaliteit van uw aanbod. Met een VR tour kan uw locatie in een webbrowser worden ervaren. En kiest u voor een tour van Zeebeen, dan kan deze volledig in uw website geïntegreerd, zo houdt u alles eigen hand.

Virtual Tour
wat is een 360 foto

Wat is een 360 foto?

Een 360 foto is een fantastische manier om uw locatie volledig tot zijn recht te laten komen. Maar hoe werkt een 360 foto? Lees hier hoe een 360 foto wordt gemaakt en waarom u met Zeebeen kiest voor het beste resultaat.

Wat is een 360 foto