Verhuisd!

Verder in Noorwegen

Vanaf 2022 gaan we verder in Noorwegen. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap. Helaas betekent dat we vrijwel niet meer in de gelegenheid zijn in Nederland te werken.

We danken u allen voor het vertrouwen en wellicht tot ziens in het prachtige Noorwegen!

Over Zeebeen

Maak indruk met Virtual Reality.

Zeebeen maakt Virtual Reality voor de promotie van uw onderneming. Dat doen we met behulp van hoogwaardige 360 foto’s, beeldbewerking en specialistische software. Zo brengen we uw locatie in Virtual Reality tot leven.

Daarbij staat de eindgebruiker bij ons altijd voorop. Daarom streven we altijd naar eenvoud en gebruiksgemak. En bovendien beloven we u een concreet resultaat van hoogwaardige kwaliteit.

Neem uw klanten mee

U bent trots op uw bedrijf en dat mag gezien worden. Dat kan met behulp van panorama foto’s. Deze foto’s kunnen worden gebruikt op de diverse Google platforms, op uw website of op social media.

Klanten kunnen in uw onderneming rondkijken. Op deze wijze ervaren ze de sfeer in uw onderneming. Ongetwijfeld raken ze ook overtuigd van uw diensten of producten. Niet alleen krijgt u meer bezoekers op uw website. Ook verlaagd u de drempel om te reserveren of uw bedrijf te bezoeken.

Online expertise

Zeebeen kan 360 foto’s of een 3D-tour volledig embedden in uw WordPress, Joomla of Drupal site, dus zonder externe inhoud. Op deze manier werkt de alles vlot en betrouwbaar.

We hebben passie voor fotografie, webdesign en architectuur. Deze passie gebruiken om de beste visuele content te maken. Overtuigen wij uw klanten in de virtuele wereld? Dan vinden wij dat gewoon geweldig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt uw locatie optimaal onder de aandacht van uw klanten brengen. Wij kunnen u helpen met zichtbaarheid in Google, een VR tour op uw website of 360 foto’s.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact

Toon uw locatie op uw eigen website

Overtuig uw potentiele klanten van de kwaliteit van uw aanbod. Met een VR tour kan uw locatie in een webbrowser worden ervaren. En kiest u voor een tour van Zeebeen, dan kan deze volledig in uw website geïntegreerd, zo houdt u alles eigen hand.

Virtual Tour
360 foto

Rondkijken met een 360 foto

Met een 360 foto kunnen klanten letterlijk rondkijken in uw pand of op uw terrein. Plaats deze panorama foto’s op uw website, op social media en op Google Street View. Met de expertise van Zeebeen krijgt u een spetterend resultaat.

360 Foto
google street view

Beter zichtbaar in Google

Met een virtuele rondleiding op Google maakt u een perfecte eerste indruk op uw klanten. Hierdoor genereert u meer bezoekers op uw website. Bovendien wekt het zien van uw locatie op Google vertrouwen in uw bedrijf. Wij verzorgen de foto’s en op plaatsing Google Street View.

Google Street View