Verhuisd!

Verder in Noorwegen

Vanaf 2022 gaan we verder in Noorwegen. We zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap. Helaas betekent dat we vrijwel niet meer in de gelegenheid zijn in Nederland te werken.

We danken u allen voor het vertrouwen en wellicht tot ziens in het prachtige Noorwegen!

Virtual Tour

Wat is een virtual tour?

Met een VR tour kan uw locatie in een webbrowser worden ervaren. Zeebeen maakt bij u op locatie 360 foto’s. Vervolgens worden deze panorama’s in onze speciale software aan elkaar gekoppeld, zodat op uw locatie kan worden virtueel kan worden rondgelopen.

Maar er kan bovendien ook allerlei aanvullende informatie -interactief- aan de tour worden toegevoegd, bijvoorbeeld een kaartje of plattegrond, toelichtende teksten, extra foto’s en filmpjes.

Een virtual tour op uw website

U kunt nu VR introduceren op uw eigen website. Hiermee krijgen uw klanten al online een geweldige eerste indruk. Een virtuele tour is bijzonder effectief voor:

  • Horeca.
  • Event locaties.
  • Productieprocessen.
  • Werklocaties.
  • Onroerend goed.
  • Toeristische bestemmingen.
  • Showrooms.
  • Campings.
Loading...

Maak induk op uw klanten

Er zijn meerdere redenen om een Virtual Tour op uw site te plaatsen. Ten eerste wanneer uw klanten online al zullen boeken of een aankoop doen. Dan wilt u de sitebezoekers overtuigen van de kwaliteit van uw aanbod.

Nog een reden om te kiezen voor een virtual tour: U levert unieke producten of diensten, dan is er een grote kans dat uw klanten van verder komen. Met een VR tour verlaagd u de drempel voor bezoekers en weet men beter wat ze te wachten staat.

Ten slotte kan u ook voor een tour kiezen als de plaats juist niet bezocht kan worden. U wilt bijvoorbeeld een kijkje geven op een bouwlocatie of bij uw productieproces.

Kortom, een virtual tour kan overtuigend werken. Want uw locatie is immers fantastisch om te zien.

Volledig geïntegreerd in uw site

We raden altijd aan een tour volledig te ‘embedden’ in uw eigen site. Zo houdt u volledige controle over de content en bent u niet afhankelijk van derde partijen, met mogelijk doorlopende kosten.

Zeebeen levert een kant en klaar pakket dat in uw WordPress, Joomla of Drupal site kan worden geïntegreerd. Op deze manier werkt de alles vlot en betrouwbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U wilt uw locatie optimaal onder de aandacht van uw klanten brengen. Wij kunnen u helpen met zichtbaarheid in Google, een VR tour op uw website of 360 foto’s.

Neem contact op en krijg antwoord op al uw vragen.

Contact
wat is een 360 foto

Wat is een 360 foto?

Een 360 foto is een fantastische manier om uw locatie volledig tot zijn recht te laten komen. Maar hoe werkt een 360 foto? Lees hier hoe een 360 foto wordt gemaakt en waarom u met Zeebeen kiest voor het beste resultaat.

Wat is een 360 foto
google street view

Beter zichtbaar in Google

Met een virtuele rondleiding op Google maakt u een perfecte eerste indruk op uw klanten. Hierdoor genereert u meer bezoekers op uw website. Bovendien wekt het zien van uw locatie op Google vertrouwen in uw bedrijf. Wij verzorgen de foto’s en op plaatsing Google Street View.

Google Street View
social media marketing

Social Media Marketing

Panorama foto’s zijn  een geweldig hulpmiddel voor Social Media Marketing. Zo kunt u voor Instagram gebruik maken van de ‘Swipeable Post’ en zijn de foto’s bijvoorbeeld te gebruiken in Facebook, dat 360 foto’s ondersteunt. Lees verder hoe dit voor u kan werken…

Social Media Marketing